Сутність експертної діагностики фінансового стану підприємства - Сова, О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено сутність експертної діагностики фінансового стану підприємства
The essence of expert diagnostics of the financial state of the enterprise
Keywords: фінансовий стан підприємства; експертна діагностика