Психологія (Основи психології. Вікова, педагогічна та соціальна психологія) - Коць, Михайло Онисимович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
У навчальній дисципліні Психологія («Основи психології», «Вікова, педагогічна та соціальна психологія») представлено теоретико-методологічні, практичні та вікові засади функціонування психіки та поведінки людини в нормі та з особливостями розвитку, психологічну специфіку освітньої діяльності. У методичних рекомендаціях представлений зміст основних завдань для засвоєння навчального курсу “Психологія (Основи психології. Вікова, педагогічна та соціальна психологія)” підготовки БАКАЛАВРА, галузі знань 01 ОСВІТА / ПЕДАГОГІКА, спеціальності 014 СЕРЕДНЯ ОСВІТА (МОВА І ЛІТЕРАТУРА (ПОЛЬСЬКА)), освітньо-професійної програми СЕРЕДНЯ ОСВІТА. ПОЛЬСЬКА МОВА.
Keywords: психологія; основи психології; вікова психологія; педагогічна психологгія; соціальна психологія; 159.9(072)