Семантичні різновиди номінативних конструкцій у поетичній творчості Євгена Маланюка - Масицька, Тетяна Євгенівна (My University, 2022)
Схарактеризовано номінативні речення в поезіях Євгена Маланюка. The semantic varieties of nominative constructions in Yevhen Malaniuk's poetry are characterized.
Keywords: односкладне речення; номінативне речення