Фармацевтична хімія: антимікробні препарати (хіміотерапевтичні засоби та антисептики і дезінфектанти) - Кадикало, Елла Максимівна; Салієва, Леся Миколаївна; Голота, Сергій миколайович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Дані методичні рекомендації призначені для самостійної підготовки до лабораторних занять з фармацевтичної хімії за змістовим модулем «Антимікробні препарати (хіміотерапевтичні засоби та антисептики і дезінфектанти)» здобувачів освіти спеціальності «Фармація, промислова фармація». Зміст і структура рекомендацій базуються на програмі даної навчальної дисципліни. Навчально-методичне видання містить методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з навчального курсу «Фармацевтична хімія», а також контрольні запитання до них. Рекомендовано студентам 4-го курсу спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація», викладачам та лаборантам, які проводять лабораторні заняття.
Keywords: Левоміцетини; Фармацевтична хімія; Пеніциліни; Антимікробні лікарські речовини; 661.12(072)