Українське повсякдення в документах (рецензія на книгу «Українське повсякдення ранньомодерної доби : зб. док. – Вип. 1 : Волинь ХVІ ст. / НДІ українознавства МОН України)» - Штанько, Оксана Федорівна; Shtan`ko, Oksana (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Збірник документів стосовно українського повсякдення ХVІ ст. у волинському вимірі своєю появою завдячує колективу дослідників-упорядників у складі Владислава Безпалька, Миколи Висотіна, Мар’яни Кучерук та Юлії Чубик під керівництвом знаної й авторитетної дослідниці волинського ранньомодерну Ірини Ворончук.
Keywords: Українське повсякдення; Волинь ХVІ ст.