Естрадний спів : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Корольчук, Ольга Леонідівна; Korolchuk, Olha L. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Вивчення теоретичних основ, необхіднихдля формування професійного музиканта і педагога,оволодіння технікою вокальної майстерності, відповідного сучасним вимогам естрадного виконавського мистецтва. Різнобічне виховання особистості майбутнього естрадного співака у широкому розумінні цього слова; практична підготовка студентів до вокальної діяльності; озброєння їх основними знаннями про будову голосового апарата і особливості його функціювання; формування необхідних вокальних навичок й умінь майбутніх естрадних співаків.
Keywords: вокальна майстерність; вокально-технічні навички