Фортепіано: методичні рекомендації з вибіркової навчальної дисципліни - Кривицька, Тетяна Антонівна; Кривицкая, Татьяна Антоновна; Kryvytska, Tetiana A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Методичні рекомендації з дисципліни «Фортепіано» для студентів спеціалізацій «Хорове диригування» та «Естрадний спів» освітнього ступеня «Бакалавр» галузі знань 02 «Культура і мистецтво» спеціальності 025 «Музичне мистецтво» освітньої програми «Музичне мистецтво» складено на основі навчальної програми та робочої навчальної програми курсу. Вони розкривають зміст і послідовність роботи над розвитком фортепіанної техніки у студентів, що опановують володіння інструментом на загальному рівні, і можуть використовуватися в навчальному процесі як для підготовки до аудиторних занять, так і в процесі самостійної роботи.
Keywords: фортепіано; методичні рекомендації; бакалавр; музичне мистецтво; навчальна дисципліна; хорове диригування; естрадний спів