Юридична клінічна практика - Новосад, Ірина Вікторівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні рекомендації для організації аудиторної та позааудиторної роботи з навчальної дисципліни « Юридична клінічна практика » призначені для здобувачів вищої освіти спеціальності D8 (Право). Метою публікації є допомога здобувачам у вивченні основ правового забезпечення, організації діяльності юридичних клінік. Структура публікації передбачає комплексний і диференційований підхід до вивчення здобувачами запропонованих тем самостійно та містить контент змістових модулів, письмові завдання, теми для презентацій, тестові завдання з навчальної дисципліни. Методичні рекомендації розраховані для оптимізації самостійної, індивідуальної роботи здобувачів освіти денної та заочної форми навчання. Волинського національного університету імені Лесі Українки, відповідно до встановлених вимог системи навчання та cилабусу.
Keywords: юридична клініка; юриспруденція; правник