До питання про еволюцію змісту юридичних термінів «пенітенціарій», «пенітенціарія», «пенітенціарна система» в історичному контексті тюрмознавства - Яцишин, Наталія Пилипівна; Yatsyshyn, N. P.; Мільчев, Богуслав; Mіl'chev, B. (Національна академія внутрішніх справ, 2012)
Досліджено походження термінів «пенітенціарій», «пенітенціарія», «пенітенціарна система» в історичному контексті тюрмознавства
Богуслав Мільчев - магістр юридичного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: пенітенціарій; тюрмознавство; пенітенціарна система