Вступ до спеціальності : методичні рекомендації - Колосок, Андрій Мирославович (Волинський національний університет імені Лесі Українки., 2022)
Методичні рекомендації містять завдання для виконання практичної та самостійної роботи з дисципліни «Вступ до спеціальності» освітньо-професійної програми «Соціальне забезпечення», тести для поточного та підсумкового контролю, термінологічний словник, перелік питань до іспиту, список рекомендованої літератури. Рекомендовано студентам денної та заочної форми навчання галузі знань 23 Соціальна робота, спеціальності 232 Соціальне забезпечення.
Keywords: соціальне забезпечення; вступ до спеціальності; 364.3(075.8)