Дослідження регіонального розвитку підприємства готельного господарства України - Ткачук, Христина Вадимівна; Єрко, Ірина Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Готельна галузь є одним із ключових напрямів розвитку багатьох регіонів України, її вплив на економічне та соціальне становище регіону надзвичайно важливий, оскільки вона стимулює збільшення конкурентоспроможності та сприяє створенню позитивного іміджу для туристів і гостей. Готельні підприємства повинні поставити перед собою і вирішити низку завдань, спрямованих на оптимізацію їхньої діяльності та підвищення якості наданих послуг, для якісного та активного свого розвитку.
Keywords: готельне господарство; підприємства готельного господарства; регіональний розвиток; 338.48(477)(082)