Одночленні номінативні речення у німецьких газетних і журнальних текстах - Рудницька, Н. М.; Rudnitska, N. N. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті зроблено спробу дослідити одночленне номінативне речення як окремий лексико-граматичний тип, визначити функції номінативного речення у німецьких газетних і журнальних текстах. The article makes an attempt to research nominal sentences as a separate lexico-grammatical type, to designe the functions of a nominal sentence in modern German journalistic textes.
Nominal Sentences in Modern German Journalistic Texts
Keywords: номінативне речення; одночленне речення; комунікативні мінімальні єдності; nominal sentence; one member sentence; minimum communicative unity