Фізіологія (ВНД та вікова) з основами гігієни - Качинська, Тетяна Валеріївна; Абрамчук, Ольга Миколаївна; Kachynska, T. V.; Abramchuk, Olha M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Робочий зошит для практичних робіт розроблений згідно з навчальною програмою курсу “Фізіологія (ВНД та вікова) з основами гігієни” відповідно до вимог кредитно-модульної системи навчання. Містить методичні вказівки для виконання практичних робіт, перелік запитань для контролю знань під час самостійного вивчення окремих розділів навчального курсу, перелік індивідуальних завдань, питання для підготовки до заліку та список рекомендованої літератури.Рекомендовано студентам 1 курсу Педагогічного інституту напряму підготовки (спеціальності) «Дошкільне виховання».
Keywords: фізіологія; гігієна; когнітивні функції; пам'ять; увага; Physiology; Hygiene; Cognitive function; Memory; Attention