Переддипломна практика : програма виробничої практики - Федосов, Сергій Анатолійович; Fedosov, Serhii A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Виробнича практика «Переддипломна практика» є невід’ємним складником освітньо-професійної програми підготовки фахівців освітнього рівня «Магістр», забезпечує професійний розвиток магістра та призначена для збору аналітичного та статистичного матеріалу до фахового наукового дослідження (випускної роботи); поглиблення та розширення знань і умінь, набуття досвіду під час проведення наукового дослідження, розвиток самостійності, ініціативи, відповідальності, організованості у роботі – якостей, необхідних у подальшій практичній діяльності.
Програма практики «ПЕРЕДДИПЛОМНА ПРАКТИКА» підготовки магістра, галузі знань «01 – Освіта» спеціальності «014 – Середня освіта» спеціалізації «014.08 – Середня освіта (Фізика)», галузі знань «10 – Природничі науки» спеціальності «104 – Фізика та астрономія» освітньої програми «Фізика та астрономія», спеціальності «105 – Прикладна фізика та наноматеріали» освітньої програми «Прикладна фізика».