Військова історія України - Дейнека, Людмила Панасівна; Рудянин, Іван Петрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2021)
Здійснено підбір бібліографічної інформації до навчальної дисципліни «Військова історія України» (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра історії України та археології). Рекомендовано бібліографічну інформацію про організацію військової справи на території України від найдавніших часів до сьогодення, про історію окремих військових формувань та воєнних конфліктів, у яких брав участь український народ.
Keywords: бібліографічні видання; віськова справа в Україні; козацьке військо в Україні; участь українців у військових конфліктах; 94(477)(01)