Міжнародні валютно-фінансові відносини [Електронне видання]: метод. вказівки до практ. занять - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Наведено структуру освітнього компонента «Міжнародні валютно-фінансові відносини», теми та методичні рекомендації до практичних занять і список рекомендованої літератури. Видання призначене для практичних занять.
Рекомендовано студентам першого курсу бакалаврату, спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування, освітньо-професійної програми Фінанси і кредит; третього курсу бакалаврату, спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, освітньо-професійної програми Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.
Keywords: міжнародні валютно-фінансові відносини; 339.722.025.2(07)