Економіко-математичне моделювання випуску продукції в харчовій промисловості України : монографія - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
У монографії розроблено теоретичні та науково-методичні основи й інструментарій для побудови економіко-математичних моделей випуску продукції в харчовій промисловості України. Для науковців, практиків, викладачів і студентів економічних спеціальностей.
Economic-mathematical modeling of issue of products in food retail industry of Ukraine : monograph
Keywords: харчова промисловість; food retail industry; випуск продукції; production of goods; економіко-математичне моделювання; economic-mathematical modeling