Сучасні інформаційні технології в професійній діяльності : програма нормативної навчальної дисципліни - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Метою викладання навчальної дисципліни «Сучасні інформаційні технології в професійній діяльності» є формування систем спеціальних знань та одержання практичних навичок із використання інформаційних технологій в економіці, управлінні й адмініструванні, ознайомлення з прийомами та методами роботи менеджера із засобами оброблення економічної інформації, сучасним програмним забезпеченням тощо. Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Основи інформаційних технологій. 2. Інформаційні системи для підприємств та організацій.
Програма навчальної дисципліни «Сучасні інформаційні технології в професійній діяльності» підготовки магістра, галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», 07 «Управління та адміністрування», спеціальностей 051 «Економіка», 073 «Менеджмент», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», за освітніми програмами «Економіка довкілля і природних ресурсів», «Управління інноваційною діяльністю», «Управління фінансово-економічною безпекою», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Економіка підприємства»
Keywords: інформаційні технології; information technologies; професійна діяльність; professional activity