Збірник тестових завдань до курсу «Охорона праці» : практикум - Супрунович, Сергій Васильович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Методичне видання містить тестові завдання із загальних розділів охорони праці. Тести призначені для перевірки знань з наступних дисциплін: «Основи охорони праці», “Охорона праці та охорона праці в галузі”, “Безпека життєдіяльності та основи охорони праці”. Для студентів факультету хімії, екології та фармації Волинського національного університету імені Лесі Українки за напрямками підготовки 226 Фармація, промислова фармація, 102 Хімія, 014 -- Середня освіта (Хімія), 161 Хімічні технології та інженерія.
Keywords: охорона праці; тестові завдання; 331.45:6(073)(076)