Наукова комунікація іноземною (англійською) мовою : силабус - Крюкова, Юлія Дмитрівна; Троцюк, Аїда Миколаївна (My University, 2022)
Метою викладання освітнього компонента «Наукова комунікація іноземною мовою» є формування у студентів системи знань про сутність, характер, структуру, закономірності і методологію наукових досліджень у фаховій галузі та вмінь організувати, проводити і представляти власні наукові дослідження. Основними завданнями освітнього компонента „Наукова комунікація іноземною мовою” є: - ознайомити студентів з основними рисами англійського наукового стилю, особливостями риторики, стилістики та жанрової організації сучасного англомовного наукового дискурсу; - виробити базові навички побудови та написання англійською мовою наукових текстів різних жанрів (анотація, наукова стаття, тези доповіді, рецензії); - розвинути навички реферування наукових текстів англійською мовою; організації та проведення наукової конференції; написання науково-дослідницького проекту на здобуття гранту для навчання в англомовних країнах.
Силабус нормативного освітнього компонента «Наукова комунікація іноземною (англійською) мовою» підготовки магістра, за спеціальністю (галузі знань): 106 «Географія» (10 Природничі Науки), 103 «Наука про землю (10 Природничі Науки), 193 «Геодезія та Землеустрій» (19 Архітектура та Землеустрій), 242 «Туризм» (24 Сфера Обслуговування) освітньої програми: «Географія», «Географія», «Геодезія та Землеустрій», «Туризм»
Keywords: силабус; іноземна мова; магістр; наукова комунікація