Розвиток нормативної бази е-демократії участі в Україні - Федонюк, Сергій Валентинович; Fedoniuk, S. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Показано стан нормативної бази електронної участі в Україні у контексті упровадження європейських принципів державного управління. Displaying the state of regulatory framework for electronic participation in Ukraine in the context of implementation of European principles of public administration.
Keywords: електронна участь; e-participation; Інтернет; інформаційно-комунікаційні технології; Україна; Internet; information and communication technologies; Ukraine