Проблеми теорії трудового права : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалавра спеціальності 6.030401 «Правознавство» - Сокол, Марія Василівна; Sokol, Mariia V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Робоча програма навчальної дисципліни «Проблеми теорії трудового права» визначає обсяги знань, умінь, якими повинен оволодіти студент відповідно до освітньо-професійної програми, алгоритм вивчення навчального матеріалу з урахуванням міждисциплінарних зв’язків, необхідне методичне забезпечення, складові та технологію оцінювання знань.

The working program of academic discipline «Problems of the theory of labor law» defines the amount of knowledge and skills which the student should acquire according to the educational training program studying algorithm of educational material including interdisciplinary links necessary for methodological support, components and the technology of knowledge growth.
Problems of the theory of labor law: the working program of academic discipline of bachelor 6.030401 «Law»
Keywords: трудове право; Labor law; трудовий договір; labour contract; колективний договір; collective agreement; роботодавець; employer; працівник; worker