Роман Антонович Арцишевський - Коцан, Ігор Ярославович (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2011)
Видання надруковано з нагоди 65-річчя з дня народження, 50-річчя трудової і 40-річчя науково-педагогічної діяльності члена-кореспондента НАПН України, доктора філософських наук, професора Романа Антоновича Арцишевського. Висвітлено основні віхи життя і творчості, наукового та педагогічного пошуку вченого, його літературної, журналістської та редакторської роботи. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів, загалу читачів.
Keywords: Арцишевський Р. А.; бібліографічні видання; 91.9:87; 016:1(092)