Арт-терапевтична реабілітація та експериментально-психологічний театр - Вічалковська, Наталія Калинівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є арт-терапевтична реабілітація та експериментально-психологічний театр. Метою вивчення навчальної дисципліни є вивчення прикладних технік застосування арт-терапії; засвоєння студентами принципів надання психотерапевтичної допомоги, прийнятих у відповідному напрямі; набуття належної психотерапевтичної ерудиції; ознайомлення з терапевтичним потенціалом зображувального та театрального мистецтва.
Keywords: арт-терапевтична реабілітація; експериментально-психологічний театр; психотерапевтична ерудиція; терапевтичний потенціал; зображувальне мистецтво