Фізіологія людини і тварин у таблицях та запитаннях - Коцан, Ігор Ярославович; Швайко, Світлана Євгеніївна; Дмитроца, Олена Романівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Посібник побудовано з урахуванням завдань навчального курсу, передбачених програмою вищих навчальних закладів. Навчальний посібник містить схеми, таблиці й запитання, які ілюструють основні положення навчальних дисциплін, котрі викладають на біологічних факультетах і в медичних ВНЗ: фізіологія людини і тварин та нормальна фізіологія. Для зручності користувачів матеріал розміщено за основними розділами цих навчальних курсів. Частину поданого матеріалу запозичено з вітчизняних і закордонних посібників, на які є посилання в кінці книги. Проте більшість таблиць та запитань розроблено й складено авторами. Посібник буде корисним студентам як для підготовки до сприйняття лекційного матеріалу, так і для відновлення в пам’яті основних положень прослуханої лекції. Матеріали видання допоможуть студентам у процесі самостійної роботи й підготовки до складання модулів та екзаменів. Доцільно використовувати посібник на практичних заняттях для контролю глибини засвоєння основних розділів фізіології людини і тварин та нормальної фізіології. Посібник рекомендовано студентам природничих спеціальностей вищих навчальних закладів денної й заочної форм навчання.
Keywords: фізіологія; тести; таблиці; запитання