Етноестетика художньої прози Лесі Українки (на матеріалі образків «Така її доля», «Святий вечір!», «Весняні співи»). - Семенюк, Лариса Степанівна; Semenyuk, L. S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
У статті розглядається художня проза Лесі Українки з позицій етноестетики на матеріалі образків «Така її доля», «Святий вечір!», «Весняні співи». The article describes Lesya Ukrainka’s litterary prose from the point of ethnoaestetics on the basic of essayes “Such is her fate”, “Сhristmase Eve”, “Spring songs”.
Ethnoesthetics of Lesia Ukrainka’s Artistic Prose as Based on «Such is Her Fate», «Christmas Eve», «Spring Songs»
Keywords: етноестетика; художня проза; образок; образ; ethnoaestetics; litterary prose; essay; character