Методичні рекомендації для самостійної роботи з курсу «Психологічний супровід кризових станів та залежностей» - Магдисюк, Людмила Іванівна; Сойко, Оксана Володимирівна; Мельник, Антоній Петрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У методичних рекомендаціях з курсу «Психологічний супровід кризових станів та залежностей» представлений опис навчального курсу, питання до семінарських занять, перелік літературних джерел та Інтернет-ресурсів, рекомендованих до опрацювання із предмету. Методичні вказівки рекомендуються студентам факультету психології спеціальностей «Практична психологія» кваліфікаційного рівня «Бакалавр» і повністю відповідають навчальній програмі з дисципліни.
Keywords: 159.923-022.326.5(072)