Методичні аспекти складання консолідованої фінансової звітності - Букало, Надія Артемівна; Bukalo, Nadiia A.; Сахно, О. О.; Sakhno, O. O. (Житомирський державний університет ім. І. Франка, 2014)
У статті розглянута методика формування консолідованої фінансової звітності підприємства відповідно до вимог діючого законодавства. Визначено критерії та принципи побудови консолідованої фінансової звітності з метою забезпечення інформаційних потреб користувачів, а також розглянуті підходи, які використовуються для її формування. The paper deals with the technique of developing financial statements in compliance with applicable legal requirements. Criteria and principles of developing consolidated financial statements are defined in order to meet the informational needs of the users, and the approaches that are used for its formation are discussed.
Methodological aspects consolidated financial statements
Keywords: Консолідована фінансова звітність; консолідація; материнське підприємство; група підприємств; сonsolidated financial statements; parent company; subsidiaries