Вестернізація України (у найкращих орієнтальних традиціях?) - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, Oksana M. (Західноукраїнський медіацентр "Нова журналістика", 2009)
У статті в широкій культурологічній проекції розглядається проблема самовизначеності України як східної чи західної держави.

In an article in the cultural projection broad the problem vyznachnnya Ukraine as Eastern or Western States.
Keywords: Україна; Європа; Азія; традиція; орієнтація; Ukraine; Єvropa; Azіya; traditsіyna