Вплив занять фітбол-аеробікою на рівень фізичної підготовленості старшокласниць - Чеханюк, Людмила; Chekhaniuk, Liudmyla (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
У статті доведено, що фітбол-аеробіка, будучи інноваційним видом оздоровчої фізичної культури, володіє специфічними особливостями, великою різноманітністю засобів і має можливість їх багатофункціонального використання з метою зміцнення фізичного здоров’я, підвищення рівня фізичного стану й фізичної підготовленості тих, що займаються. Заняття фітболом користуються популярністю серед учнівської молоді та доступні для людей різного віку. In the article we have proved that fitball-aerobics as an innovative health-improving physical culture has specific peculiarities. It has great variety of means and has possibility of their many-functional usage aimed at strengthening of physical health, increasing of level of physical condition and physical preparation of those who practice this kind of sport. Fitball classes are popular among student youth and are available for people of all age.
Influence of Practicing of Fitball Aerobics on the Level of Physical Preparation of Senior Pupils
Keywords: старшокласниці; фітбол-аеробіка; фізична підготовленість; фізичний стан; фізичне здоров’я; фізичні якості; senior schoolgirls; fitball-aerobics; physical preparation; physical condition; physical health; physical qualities