Фразеологічні одиниці сучасної англійської мови на позначення мисленнєвого процесу розуміння - Коляда, Еліна Калениківна; Koliada, E. K. (Нац. ун-т "Острозька академія", 2012)
У статті здійснено спробу виявити й систематизувати англійські фразеологічні одиниці, що позначають розуміння як мисленнєвий процес. In this article the attempt to reveal and classify English phraseological units denoting comprehension as a thinking process has been made.
English phraseological units denoting comprehension as a thinking process
Keywords: фразеологічна одиниця; phraseological unit; мисленнєвий процес; thinking process; розуміння; comprehension; семантична група; semantic group; позначення; denotation