Щедрі зерна його долі : персон. бібліогр. покажч. до 100-річчя від дня народж. М. Пронька - Дейнека, Людмила Панасівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2022)
Подано літературний доробок відомого українського поета, прозаїка, волинянина Михайла Григоровича Пронька, а також бібліографічну інформацію про його життя і творчість. Посібник розрахований на науковців, викладачів, студентів, краєзнавців, а також усіх, хто цікавиться літературним процесом ХХ століття.
Keywords: бібліографічні видання; Михайло Пронько; 821.161.2.09(477.82)(092)(01)