Графіка: студентські роботи з графічних технік, які використовують у шкільній навчальній практиці - Чихурський, Анатолій Сергійович; Chykhurskyi, Anatolii S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
В альбомі подані студентські роботи з графічних технік, які активно використовуються в навчальній практиці середньої школи. Це видання буде добрим помічником для вчителів образотворчого мистецтва середньої школи та студентів художньо-педагогічних спеціальностей для проведення уроків в школі під час проходження педагогічної практики. The album submitted student work with graphic techniques that are widely used in educational practice high school. This edition will be a good assistant for fine arts teachers and high school students artistic and pedagogical skills to conduct lessons at school during pedagogical practice.
Keywords: туш-перо; Гризайль; Морилка; Автотипія; Гравюра на вощеному папері.; «сухий пензлик»; Акварельна монотипія