Пріма Раїса Миколаївна : біобібліогр. покажч - Сидорук, Інна Петрівна; Пріма, Раїса Миколаївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2019)
Біобібліографічний покажчик підготовлено до ювілею доктора педагогічних наук, професора, завідувача кафедри теорії і методики природничо-математичних дисциплін початкової освіти Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки – Раїси Миколаївни Пріми. Уміщено бібліографію праць науковця, що охоплюють період від 1988 до 2019 рр., а також біографічний нарис. Видання доповнене допоміжними покажчиками. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. The bio-bibliographical index prepared to jubilee of the Doctor of Sciences in Pedagogy, professor, the head of the department of Theory and Teaching Methodology of Natural and Mathematical Disciplines of Primary Education of Lesya Ukrainka Eastern European National University – Prima Raisa Mykolaivna. The scientist’s papers are presented in the bibliographic order, covering the period from 1988 tо 2019, biographical information. Auxiliary indexes are added to the edition. The bibliographical description of the publications is compiled in accordance with the valid standards.
Keywords: бібліографічні видання; bibliography; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки; Lesya Ukrainka Eastern European National University; 37(477.82)(092)(01)