Сучасні риси трансформації господарства аграрних регіонів - Заставецька, О. В.; Заставецька, Л. Б.; Zastavetska, O. V.; Zastavetska, L. B. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
Розглядаються основні сучасні тенденції в розвитку господарства аграрних регіонів. Визначено перспективні напрями розвитку аграрних територій і шляхи їх реалізації. Це сприятиме підвищенню рівня життя населення регіону, поліпшення його якості. The main current trends in the economic development of agricultural regions. Perspective directions of development of agricultural areas and ways to implement them. This will improve the living standards of the region, improving its quality.
Modern Features Transforming the Economy of Agrarian Regions
Keywords: регіон; промисловість; сільське господарство; економічний розвиток; region; industry; agriculture; economic development