Наближення функцій многочленами - Ничипорук, Світлана Анатоліївна (My University, 2012)
Подано бібліографічну інформацію з курсу "Наближення функцій многочленами", який викладається у ВНУ ім. Лесі Українки (математичний факультет). Бібліографічний покажчик включає книги, статті із продовжуваних, періодичних та неперіодичних видань. Література, яка вміщена в покажчику, є наявною у фондах бібліотеки. Підбір бібліографічних матеріалів завершено у червні 2012 р.
Keywords: теорія Чебишева; теореми Вейєрштрасса; бібліографічні видання; тригонометрична інтерполяція; 22я1