Автоматизація обліку готової продукції та її реалізації на підприємстві - Корольчук, Інна; Korolchuk, I. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2016)
В роботі тезисно подано міркування щодо проблематики автоматизаії обліку готової продукції та її реалізації на підприємстві.
Keywords: готова продукція; програмні продукти; автоматизація обліку; бухгалтерський програмний комплекс; автоматизація процесу реалізації