Політика оподаткування доходів у сучасних умовах - Цимбалюк, Ірина Олександрівна; Tsymbaliuk, I. O. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
Розглянуті податки на доходи як важелі, за допомогою яких держава може впливати на діяльність суб’єктів господарювання. Considered taxes on income as the instruments through which the state can influence the activities of economic entities.
Income tax policy under current conditions
Keywords: оподаткування; податки; оподаткування доходів; доходи