Клас інструментального ансамблю. Частина 2 - Кучерук, Володимир Феофілович; Олексюк, Ольга Миколаївна; Кучерук, Надія Петрівна; Kucheruk, Volodymyr F.; Oleksiuk, Olga M.; Kucheruk, Nadiya P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Основою навчального посібника “Клас інструментального ансамблю” є інструментальні твори, перекладені авторами для ладкової кобзи й баяна. Пропоновані твори різні за стилем, структурою, фактурою, складністю вивчення та виконання. Вони можуть використовуватися і в інших складах інструментальних ансамблів: скрипки й баяна, флейти й баяна, двох баянів, адаптувавши партію ладкової кобзи для відповідного інструмента. Навчальний посібник рекомендований для викладачів та студентів вищих навчальних закладів мистецької освіти в Україні. The basis of the textbook "Instrumental ensemble class" is instrumental works translated by the authors for kobza and button accordion. The offered works differ in style, structure, texture, complexity of study and performance. They can be used in other contents of the instrumental ensembles as well: violin and button accordion, flute and button accordion, two button accordions, having adapted party of kobza to the relevant instrument. The textbook is recommended for lecturers and students of the Ukrainian higher educational institutions specializing in art.
Instrumental ensemble class. Part 2
Keywords: ансамблеве виконавство; дует баяністів; ладкова кобза; баян; інструментальні твори; п'єси; партія; музикант-виконавець; музична пам'ять; ансамблева гра; гра на музичному інструменті; музичне мистецтво; варіації; танок; концертне виконання; музичні твори; нотна література; навчальний процес