Мотиваційні детермінанти діяльності педагога дошкільної ланки - Крижановська, Зореслава Юріївна; Krryzhanovska, Z. Yu. (Український центр політичного менеджменту Національний педагогічний університет ім. М. Драгоманова, 2008)
У статті здійснюється теоретичний аналіз концептуальних підходів щодо мотиваційного компонента в структурі педагогічної діяльності. Представлено дані емпіричних зрізів з цієї тематики. This paper is a theoretical analysis of conceptual approaches to the motivational component in the structure of educational activities. The data of empirical sections of this topic.
Motivational determinants of teacher pre-school level
Keywords: мотивація; педагогічна діяльність; мotivation; educational activities