Оцінка активів підприємства: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Рейкін, Віталій Самсонович; Reikin, V. S. (Cхідноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Предметом дисципліни "Оцінка активів підприємства" є оцінка майнових та немайнових активів підприємства. Окремі розділи курсу "Оцінка активів" взаємопов’язані з іншими економічними дисциплінами, які студенти вивчали раніше, зокрема: "Економічна теорія", "Економіка підприємства", "Мікроекономіка", тощо.
Робоча програма навчальної дисципліни «Оцінка активів підприємства» для студентів галузі знань 0305 – "Економіка та підприємництво", напряму підготовки 6.030508 "Фінанси і кредит".
Keywords: актив; підприємство; оцінка активів підприємства