Спеціальний музичний інструмент: В. Власов. Джазові мініатюри для баяна (акордеона). Німе кіно - Кучерук, Володимир Феофілович; Шиманський, Петро Йосипович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
У методичних матеріалах пропонується короткий опис творчості видатного баяніста, композитора, професора Одеської національної музичної академії імені А. В. Нежданової В. П. Власова. Викладені методичні поради щодо виконання його музичного твору «Німе кіно» на основі запропонованих нот. Методичні рекомендації рекомендовані студентам вищих навчальних закладів напряму “Музичне мистецтво” для курсів «Спеціальний музичний інструмент» та «Методика викладання гри на музичному інструменті», а також аспірантам, учителям, працівникам закладів культури і мистецтв для самостійної роботи.
Keywords: В. Власов; Німе кіно; спеціальний музичний інструмент; джазові мініатюри; твори для баяна; композиторська творчість; п'єса; пунктириний ритм; штрихова палітра; педагогічний репертуар