Формування самооцінки діяльності у дитини-дошкільника як передумови підготовленості її до шкільного навчання - Сергеєва, Валентина Федорівна; Serheieva, Valentyna F.; Заремба, Людмила Василівна; Zaremba, Liudmyla V. (Європейська асоціація психологів і педагогів, 2015)
У статті аналізуються особливості формування у дітей старшого дошкільного віку самооцінки процесу і результату діяльності, що найкраще відбувається в ігрових формах роботи і є важливим показником сформованості передумов навчання у школі.This article analyzes the features of formation the self-esteem of process and the result of activity of senior preschoolers. This activity occurs the best in form of gaming and it is an important indicator of formation the preconditions for schooling.
Formation the self-esteem of preschooler activity as a precondition of readiness for schooling
Keywords: старший дошкільник; самооцінка діяльності; підготовленість до навчання в школі; ігрова діяльність; гра за правилами; senior preschooler; self-esteem activity; readiness for schooling; play activities; game by the rules