Реабілітаційні екзоскелети – сучасність і перспективи застосування - Попадюха, Юрій Андрійович; Popadiukha, Iurii (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
У статті розглянуто функціональні та конструктивні особливості реабілітаційних екзоскелетів. Мета роботи – аналіз функціональних і конструктивних особливостей сучасних та перспективних екзоскелетів для застосування в реабілітаційних технологіях. Functional and constructive features of rehabilitation exoskeletons are considered in the article. The aim of the work is to analyze the functional and design features of modern and promising exoskeletons for use in rehabilitation technologies.
Rehabilitation Exoskeletons – Modernity and Prospects of Application
Keywords: реабілітація; екзоскелет; костюм-екзоскелет; роботи; опорно-руховий апарат; пошкодження; захворювання; rehabilitation; exoskeleton; exoskeleton suit; robots; musculoskeletal system; injuries; diseases