Бізнес-план нового екоготелю «Forest Song» у рекреаційній зоні Шацьких озер - Чесак, Ірина Іванівна (My University, 2024)
У роботі розглядаються потенційні можливості розвитку екотуризму в регіоні шляхом створення концепції глемпінгу, який поєднує в собі комфорт сучасного життя та повагу до природи. У першому розділі роботи розглянуто теоретико-методологічні підходи до здійснення бізнес-планування, а також здійснено огляд реалізованих проєктів глемпнігів в Україні. Другий розділ присвячений розробці загальної концепції глемпінгу, яка полягає в наслідуванні мотивів драми-феєрії Л.Українки – «Лісова пісня». У тому ж розділі здійснено розробку об’ємно-планувального рішення, організаційного, маркетингового та виробничого планів. У третьому розділі розраховано основні економічні показники діяльності глемпінгу до 2028 р.
Keywords: глемпінг; готель; засіб розміщення; бізнес-план