Корекція тривожності у підлітків з інтелектуальними порушеннями засобами арт–терапії - Хахула, Оксана Ігорівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Кваліфікаційна робота присв’ячена вивченню впливу методу арт – терапії на корекцію тривожності у підлітків з інтелектуальними порушеннями. Дослідження робить акцент на важливість індивідуального та творчого підходу у роботі з дітьми та використанні спеціальних психолого – педагогічних методів для ефективної роботи з цією категорією дітей. У першому розділі проаналізовано теоретичні основи корекції тривожності у підлітків з інтелектуальними порушеннями засобами атр – терапії. У другому розділі подано опис дослідницько – експериментальної роботи з використанням засобів арт – терапії під час корекції тривожності у підлітків з порушеннями інтелекту, практичне використання арт – терапії.
Keywords: тривожність підлітків з інтелектуальними порушеннями