Навчально-методичний комплекс з теоретичного курсу «Порівняльна типологія» - Одарчук, Наталія Андріївна; Єфремова, Наталія Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Навчально-методичний комплекс призначений для студентів денної і заочної форм навчання, які вивчають теоретичний курс «Порівняльна типологія». Комплекс включає анотацію, силабус навчальної дисципліни, короткий огляд тем, які вивчатимуться, плани семінарських занять, вправи для самостійного опрацювання для підготовки до семінарів, перелік тем рефератів, які пропонуються для індивідуальної роботи. Тестові завдання, які містить навчально-методичне видання, націлені на засвоєння і перевірку вивченого матеріалу.
Keywords: порівняльна типологія; порівняльна лексикологія; порівняльна фонетика; порівняльна морфологія; порівняльний синтаксис; 81-115(07) О-40