Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи магістрами спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Управління проектами» - Павліха, Наталія Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Наведено методичні поради для виконання кваліфікаційної роботи магістрами спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Управління проектами». Рекомендовано для використання студентами, які навчаються на освітній програмі «Управління проектами» спеціальності 073 «Менеджмент».
Keywords: кваліфікаційна робота; управління проектами; магістр; 005.95:[378.22:001.817](072)