Рекреаційні комплекси світу - Тарасюк, Ніна Адамівна; Tarasiuk, Nina A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є сукупність умов та прояв закономірностей поширення об'єктів туризму та рекреації, їх використання. Метою викладання навчальної дисципліни "Рекреаційні комплекси світу" є сформувати у студентів систему базових знань про рекреаційні комплекси світу, сучасні підходи до рекреаційного районування світу, особливості рекреаційної діяльності та перспективи її розвитку в різних країнах світу. Засвоїти та оволодіти теоретичними знаннями і практичними навичками з теорії та методики організації рекреаційно-територіальних комплексів різних типів (санаторних, відпочинкових, туристичних) залежно від потреб споживачів рекреаційних послуг.
Keywords: рекреаційні комплекси