Переддипломна практика - Потапова, Алла Геннадіївна; Potapova, Alla H. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Методичні рекомендації з переддипломної практики розроблені для студентів спеціальностей „Економічна та соціальна географія” денної та заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційних рівнів „Спеціаліст” та „Магістр”. Дані матеріали спрямовані на допомогу студентам у підготовці та проходженні переддипломної практики
Keywords: виробнича переддипломна практика; економічна і соціальна географія; природно-ресурсний потенціал; економічний потенціал; методи проведення та організації досліджень